I dag flyttar minstaste lillebrorsan hemifrån. Herregud.
Han är bara femton små år, precis som jag var back in the days 1995 när jag packade väskan och flyttade till Härnösand. Det var crazy times vill jag lova, jag kan inte fatta att mamma släppte iväg mig och då hade jag ändå tvättat mina egna kläder sedan mellanstadiet, till skillnad från vissa andra. Hrrkkmmm.

Här är några tips på vägen Oskar:
1) Drick inte för mycket folköl (och om du gör det så är Bjørnebryg det mest prisvärda).
2) Skaffa dig ett slutbetyg och inte bara ett fjuttigt litet samlat betygsdokument för då måste du gå på Komvux inan du kan läsa vidare och det vill du kanske sen fast du inte tror det när du tar studenten.
3) 4 000 kronor i månaden är inte mycket pengar, det är skitlite. S-K-I-T-L-I-T-E. Ät mycket blodpudding så räcker pengarna kanske månaden ut. Eller drick mindre öl.
Kram/syrran

Edit: Mamma ringde och var arg eftersom jag far med osanning på bloggen. Oggan har inga 4 000 att röra sig med, efter att hyran är betald har han 400 kronor kvar, resten får mor och far lägga till. Ännu större anledning att köpa Bjørnebryg.

En reaktion till “Oh Lord sweet Jesus

  1. Du hade det mycket bättre ställt. Din lillebror får 1050 i barnbidrag och ett inakorderingsbidrag på 1650. Hyran är på 2307. Sen har han en 400 han kan sätta sprätt på.Glöm dom där 4000. Det var bättre förr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s