Det regnar som fan. Verkligen.
Jag dövar mitt dåliga samvete över min uppskjutningsförmåga och betar av att göra-listan genom att klistra in Sydafrikabilderna i album. Jag vet, jag är duktig.
Det luktar blöt hund i soffan, något som jag antar beror på att det ligger en blöt hund här. Han hade sin nya fina regnjacka på sig i morse men vägrade gå ut genom dörren och bara stirrade på mig som om jag var dum i huvudet: ”matte, vad fan tror du att dom andra kamphundarna ska säga när jag springer runt som en jävla chihuahua” sa han så jag fick ta av honom den för han vägrade gå.
Efter tio meter kissade han fem liter kiss och bajsade ett kilo bajs och sen bara ”färdig, nu går vi in”.
Han hatar regn mer än taxen.

2 reaktioner till “Blöt lördag

  1. de väjer sig.min pudel vi hade förr (han blev 16 och ett halvt…) fick en varm tröja de sista åren. långt före det var vanligt att köpa sånt…fleeze o grejer. han totalvägrade i början och skämdes som en… hund. sen, när han vant sig, sen vägrade han gå ut utan långt in på våren… sötot.

  2. Hahahahaha!! Lilla chihuahuan! Men du ska va glad du, min vovves päls motsvarar volymen av en helt flock gutefår och uppsugningsförmågan utklassar vilken disktrasa som helst.. Tills man kommer in vill säga, då lossnar all skit plötsligt och sprider sig som en löpeld över golvet.. Ganska glad så här med facit i hand att jag införde nolltolerans för vovvar i soffan…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s