Jo alltså, jag vet inte om jag nämnde det men jag blev ju av med jobbet för prick en månad sedan, lagom till att Alfie var beställd, paketerad och klar. Halva idén med att skaffa honom exakt i detta nu var ju att jag fick ha hund på kontoret och sen bara fanns det plöstsligt inget kontor längre. Surprise!
Men men, tanken har ju hela tiden varit att börja frilansa så då får det väl bli så, men än har jag inte hunnit så långt eftersom jag blev inringd på ett ställe för denna vecka och nästa och kanske kan det bli en femtioprocentstjänst man kan söka där, mer om det får jag veta på måndag. Det hade varit GULD!
Då har jag pengar till det viktigaste och kan sälja frilansgrejer utan skallen full av pengapanik, det är bra. Mycket bra. Helt vansinnigt bra faktiskt.
Ja, håll tummarna då.

2 reaktioner till “Uppdatering: jobb

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s