Två gånger har Alfie fått såna s-i-n-n-e-s tokryck, han springer runt i lägenheten som en galen furie, hoppar upp i sängen, river runt, tvärvänder, sladdar ut i vardagsrummet, rundar soffbordet, tar soffvägen tillbaks och så in i sovrummet igen.
Han skiter fullständigt i vad man säger, det enda som funkar är att sätta sig i soffan och försöka fånga den hala korven och hålla i tills han lugnar sig. Vad händer om han gör så när han är ensam? En vacker dag kommer han smälla in i hallspegeln och ta livet av sig, det är noll fäste för tassar på 50-talsparkett.
Hjälp, någon?

6 reaktioner till “Galen korv!

  1. Haha kan se det framför mig. Sicken tok. =)Men det är nog så att han behöver mer motion – inte bara fysisk utan även lite hjärngympa.Långa promenader / cykla med honom kanske?Lär han sök – räcker att du visar att du har godis i handen – sätt honom i en hörna där han inte ser och ”släpa” sen den lilla godisbiten runt i lgh – säg sök och låt han snoka upp godiset.Den metoden brukar även funka om man behöver lämna sin hund ensam ett tag – då går hunden och luktar fram godis en stund efter att man gått.

    Gilla

  2. Oggan får såna ryck framför allt EFTER att han varit ute på långpromenad och egentligen är jättetrött, lite som man själv kan vara tokpigg efter ett träningspass. Då vrålar han runt i soffan eller sängen och kastar sig.

    Gilla

  3. det kallas livsglädje och enda sättet å bli av med det är väl att han är så pass uttröttad av långpromenader att han inte orkar.ungefär som jag inte orkar skaka rumpa till bra musik när jag är trött.annars är det nog bara å skratta åt. de är sånna, de små djuren!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s