Sommaren är tillbaks! Och jag är ledig idag!
Eller ja, ledig och ledig. Men jag är inte tvungen att vara någonstans iallafall.
I natt drömde jag att jag åkte till Urkult utan att ta med mig en enda kamera. Rys.

3 reaktioner till “Tajming kallas det!

  1. Min som jag ska hämta på posten idag funkar BÅDE som systemkamera OCH i fickan. Du ska se! Den är så BRA!

  2. Alltså, jag har ju en kamera i mobilen och så har jag en sån liten kompakt som är okej men inte lika bra som den RIKTIGA systemkameran. Och den sistnämnda tar man kanske inte med i fickan när man är lite dragen, så de fyller lite olika funktion.

  3. Inte en enda alltså? Jag skulle inte åka dit utan minst fyra stycken tror jag! Jag menar, tre stycken kan faktiskt gå sönder under naturliga omständigheter och då skulle man ju stå där helt utan kamera.

Kommentera