Vad tycker ni om ”The new Facebook”? Jag tycker att det ser lite skumt ut. Lite gammalt och… utsträckt. Och så känns det lite konstigt att news feeden liksom ligger i ens wall.
Och så känns det konstigt att jag låter som en svengelsk fjortis när jag skriver det här men ni fattar.

3 reaktioner till “Hmmmm.

  1. Det känns lite weird! Precis som du tycker jag att det känns konstigt att wallen och feeden är ihopblandat. Dumt. Tror jag. Om jag inte upptäcker efter lite användande att det egentligen är bra och att det bara är ovant. : ) Så är det ju rätt ofta med saker. Never trust your initial instincts! En bra sak är att det är lite mer cleant. Vissa som har typ alla olika applications som finns, har i det gamla facebook en väldigt kladdig profil, och man får scrolla förbi massa grejer/skit för att komma till det man vill. Det verkar vara mer avskalat nu. Jag menar, hur många är det egentligen som är intresserade av att se hur många fiskar X har i sitt akvarium, eller hur många hugs eller superpokes de fått?Puss, ses ikväll!

  2. jag fattar inte vad du snackar om? mitt ser likadant ut som det alltid gjort, är det nåt man måste fixa själv eller?

  3. Jag testade den imorse och det kändes lite skumt. Har som inte heller bestämt mig. Tror jag ska sova på saken!

Kommentera