Måndagen den 28:e klockan 17:15 kommer vårt lilla djur i bur till Arlanda med SAS Cargo.

PS: Förutsatt att jag blir godkänd på hembesöket imorgon alltså. Men det kommer gå bra. Det kommer det väl? Vad ska dom kolla, att jag inte anordnar hundkamper på balkongen? Men det gör jag ju inte, jag är jättesnäll.
Usch, jag är nervös.

3 reaktioner till “Tjoho!

  1. Hembesöket går säkert hur bra som helst! Jag skulle vara mycket mer orolig för att bara bli tvärdissad av jycken. Tänk om han kikar ut ur buren och ser er två fånigt leende också bara vänder han på klacken och vägrar gå ur buren!

    Gilla

  2. hahaaaa, tänk om jag står utanför och delar ut flyers ”HUNDKAMP hos MIRIJAM! ALLA VÄLKOMNA!” under besöket. Tror du de blir misstänksamma då?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s