Jag gillar att åka tåg. På senare år har det blivit ännu trevligare eftersom man kan välja att sitta i tyst avdelning. Men så såg jag en sak idag, den tysta vagnen är nästan alltid den längst fram, antagligen för att slippa spring där, så det måste ju vara farligast att åka där då? Jag antar att man får välja hur man till sluta sina dagar: en snabb död när tåget kör ut i skogen och brinner upp, eller att långsamt plågas ihjäl när alla idioter runt omkring en sitter och babblar oavbrutet mellan Kalmar och Eslöv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s