Helena ocH Ullet har spenderat en stor del av helgen här, vilket var fantastiskt trevligt. Öl, vin, sushi och snicksnack i största allmänhet. Halvdana försök till utgång (pallade varken kön till Debban eller Cuba Café) blev det också men vi var väl hemma vid ett eller nåt. Trots det lyckades vi sova lite för länge i morse så Helena var tvungen att springa med frukosten i handen så fort hon vaknade men Ullet stannade och hängde i ett par timmar till. Gött är det, att träffa fallskärmsfolket utanför klubben ibland.

Trots finbesöket har jag haft en kvalitativ inredningshelg, har fixat både skrivbordet och fått en soffa som jag ska klä om och ha balkongen.

En reaktion till “Grym helg!

  1. Som sagt, en grym helg! Nu drar vi till Stockholm 🙂 ses när vi e tillbax.Kramar // u 🙂PS: Kanske stöter på Alexanders och Alicias pappa..fast å andra sidan, Sthlm är stort 😉

Kommentera