Ja under Ölandssolen intet nytt skulle man kunna säga. Det blåser men det gör det ju jämt så där var det inget att rapportera. Bilder på det ickenya finns här om någon vill se.
I dag var vi i Kalmar och shoppade lite, nya löpskor till både mig och Tobe (båda på rea, Tobes från 1499:- till 699:-, sånt KAP va?) och det var ju bra, fast nu är min sista ursäkt för att inte komma igång med träningen borta (MEN! Mina sulor är ju totalslut, det är ju helt stumt när jag springer!) vilket är ju jobbigt eftersom jag av naturen är en fuskare.
Så nu vet ni det.
Annars då? Jo vi kanske drar till Gotland och hänger i helgen, det blir fett. I löve färja Öland-Visby på 2 timmar och 20 minuter för 150 riksdaler enkel resa.

En reaktion till “Onna da Island inna the wind

  1. Hej hej hej!! Vart var rean? Ska till Kalmar på fredag. Mina skor är också tvärslut, men med 10 år på nacken kan man väl inte förvänta sig att de ska hänga med mycket längre.. 😉 Kan inte springa en mm på asfalt utan att känna av både knän och höfter. Hade lika gärna kunnat springa i träskor… 🙁Puss puss!

Kommentera