Klev upp klockan 0345. Det är jättetidigt. Somnade halv två i natt också, det är jättesent. Har sovit lite på första tåget, och vill komma med ett tips till alla som lägger sitt livs besparingar på en tågbiljett i sommar: Ta med duntäcke! Jag lovar att om SJ drog ner lite på sin vansinniga AC så skulle dom kunna hålla lika låga priser som Tågkompaniet.

2 reaktioner till “Nu börjar mobilbloggen

  1. : )Det där känns igen. Flyg, tåg – alltid likadant. Säger hon som brukar gilla när det är lite chilly inomhus! På jobbet går jag och sätter på ACn, kollegorna stänger av den. Hemma öppnar jag fönstren, K stänger dem!Det blev Dalarna till slut i alla fall? Säkert toppen! Ha det bäst.

    Gilla

  2. Det är nog så att när AC’n fungerar för en gångs skull så passar de på att köra den som fan.. När det är 30 grader ute så fungerar den aldrig.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s