Imorgon klockan 05 åker jag till Dalarna för att fira kombinerad midsommar- och 30-årsfest på en liten ö utanför Malung.
I Cillas inbjudan står det så här:
”Klädsel: valfri, rörlig och oöm, Tag med badkläder, sovsäck och liggunderlag. Regnkläder för att hålla molnen borta.”
Vi ska även ha med ”Kåsa att äta och dricka ur”.

Hade jag varit en sådan tjej som använt klackskor så hade jag dragit något roligt skämt om mig själv i skogen. Nu nöjer jag mig med att konstatera att jag äger noll av de saker som finns med på packlistan. Jo, en bikini kan jag stoppa ner, då gör det ändå inget om det regnar.

2 reaktioner till “Cilla fyller ju 30 i dag!

  1. Ja men Mirijam då! Du kan ju för helvete inte hålla på och ge bort dina saker då! Varför gav du bort din regnkappa till mej??? Pucko. (Tack förresten. Den kom till användning på Gotland)!

Kommentera