Staffordshire Bull Terrier
American Staffordshire Terrier

Jag känner redan nu att jag (precis som när jag hade hand om Grisen) kommer att bli fruktansvärt trött på att försvara mitt val av hund.
Jag är snart 30 år gammal, jag har massor av hundvana – både från staffe och andra hundar – jag vet vad det är för hund jag vill skaffa och jag är övertygad om att jag kommer bli en alldeles fantastiskt strålande leader of the pack.

4 reaktioner till “Skillnaden

  1. Hur många gånger har jag fått förklara varför jag måste välja så _stoooooora_ hundar. Vad är vitsen med det, är inte det otroligt opraktiskt? Är det en penisförlängare?Jag tror att ska man slippa förklara varför man valt den ras/hund man gjort måste det vara en Golden eller Labbe man införskaffar. Annars är hundarna för stora/små/aggressiva/lata/vilda/omöjliga att lära/passiva/långhåriga/etc. Det här är MIN hund, låt oss vara tack! Men livet som hundägare är ljuvligt, så njut allt vad du orkar!! 😀Kram

  2. Välj den hund som du vill ha och skit i vad folk säger! Du kommer helt säkert att bli en skitbra matte.

  3. Jag hyser inga som helst tvivel om din hundkompetens. Sen får du leva med att försvara ditt val av hund, liksom bulldoggsägare får tillbringa mycket tid med att prata extremavel, och jag får bedyra att man VISST kan lära en tax någonting och att jag till och med kan ha honom lös utan att han genast rymmer.

Kommentera