Jag har fyra favvosar nu:
Rocco
Wanita
Milo
Virgil

Milo är jag liiite sisådär med, han är jättefin men det är ju faktiskt en larvig viftig staffe jag drömt om de senaste åren. (Och nej Madeleine, de är inte farliga eller arga. De är superglada och snälla!)
Rocco och Wanita är mina klara favoriter iallafall och jag ska ringa och snicksnacka med kontaktpersonerna imorgon.

4 reaktioner till “Top 4

  1. Oskar hälsar och tackar för komplimanger. Just nu är han i Mellbystrand. Tillsammans med Pelle, trots att han är hanhund. Just för tillfället är han mild och älskvärd mot Pelle, det där går i perioder. Han funderar dock på att slicka bak öronen, dra till Båstad och spruta lite champagne snart.

  2. Anders! Oskar heter Oskar och inte Oscar, det kallas han bara när han har backslick-öron och sprutar champane på Stureplan. Dessutom gillar han inte andra hanar. Plus att jag är ytterst tveksam till om hans matte vill att jag ska köpa honom och ha honom på heltid.

  3. Milo! Milo! Milo!!!!Supersöt!Annars Wanita för hon verkar ju fungera bättre med andra hundar än Rocco… Fast om vi ska vara hundvakt när ni ränner runt hela världen kanske det hade varit bättre med en hanhund.. två tikar kan ju vara lite besvärligt att få ihop..Vega röstar för Milo!

  4. Oscar (inte taxen) tycker att Milo verkar roligast och mest lekfull. Jag tycker å andra sidan att Oscar (taxen alltså) är bäst.

Kommentera