7 reaktioner till “Åh.

  1. Är det stor skillnad på staffordshire bullterrier och amstaff, och vilken sorts ”staffblandning” är det det talas om på den här sidan?Jag tror som ovanstående talare, att staffar kräver väldigt mycket för att förbli de snälla och trevliga hundar de kan vara. Jag skulle vara väldigt försiktig med att ta mig an en omplaceringsstaff, som man inte riktigt vet hur den haft det. Man ska nog lätt räkna med att det är mer jobb än om man skaffar en valp, när man tar hand om en hemlös hund. En ettårig hund är ju inte heller vuxen på något sätt, ev aggressivitet har inte hunnit visa sig då. Den är ju fortfarande valp.

  2. Hej! Amstaffar är verkligen trevliga doggisar, känner 2st men de kräver väldigt hård diciplin och inget mesande, mkt motion för att bli fina och stabila hundar. Min erfarenhet iaf:)

  3. Jag tycker att det är en väldigt fin hund som ser otroligt snäll ut va ere för snack om att den skulle se aggro ut?

  4. Vill man verkligen ha en sån, kanske mina fördomar men den ser aggro ut. Jag hade velat ha en snäll liten sak…typ tax (min subjektiva uppfattning). Fast det är klart…tax e den enda ras jag skulle kunna tänka mig alls.

Kommentera