Urkultsprogrammet damp ner på hallmattan i morse, tjoho vad mycket bra musik det kommer! I löve! Kom ni också!
Jag ska faktiskt vara där uppe länge i år, minst tio dagar så jag hinner umgås med min familj mitt i allt Urkultskaos. Mamma skulle avsäga sitt uppdrag på senaste styrelsemötet men det slutade med att hon blev ny ordförande istället.
Alla hon träffar under året säger hon ”kom upp på vår häftiga festival, ni kan bo hos oss!” till, så det är alltid asmycket folk – kända som okända – i huset när man är där och mamma själv ser man inte röken av, hon är alldeles för upptagen med allt mellan himmel och jord.
Sist vi var uppe sa Tobe att det var som att bo på Österrikisk cirkus.

2 reaktioner till “Näsåker!

  1. Ja, det är värdens bästa cirkus hemma hos oss under Urkult. Ni är välkomna allihopa ;)Vi ses på verandan fyra på morgonen när trummorna låter och solen är på väg upp igen, då är jag säkert hemma.

  2. Cool mamma du har. När jag var musikreporter på SvD i mitten av 90-talet hörde jag talas om den här festivalen och att den skulle vara något alldeles extra. Tyvärr blev det aldrig av att jag åkte. Och nu är det ju det där med hoppningen. Men nån gång ska jag!

Kommentera