Jag är så trött. Och så glad. Hela jag känns helt sprudlande.
Orkar inte skriva, lägger in en somrig bild som Fredde tog på Tobe förra sommaren, åh den är så fin, jag ÄLSKAR den! Hoppsugen blir man. Och badsugen.
Jag tror att det ska premiärbadas imorgon!

Sol, vatten, fallskärm och min kille – allt det bästa samlat på samma bild.

4 reaktioner till “Snark

  1. ondskan: Känn dig i lä, jag satsar fortfarande på Beach 2014………. Och det är som ganska optimistiskt tänkt.

  2. Jag premiärbadade inte som jag tänkt. Det var för kallt. Jag cyklade faktiskt PÅ VÄG ut till stranden efter yogan, men eftersom jag började småhuttra redan cyklande vände jag och åkte hem istället.

  3. Du som är fotoredigerare borde redigera fallskärmen, för då kommer alla tro att din kille är Jesus med hjälm! HAHA! Jag har så bra idéer heela tiden! Jag vet inte var jag får allt ifrån! Jag ber om ursäkt om du kissade på dig av skrattet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s