Kvinna blev rädd
LUND. En 45-årig kvinna som bor på Kävlingevägen i Lund, vaknade klockan halv fyra på torsdagsmorgonen av att hon hörde ljud från trappan. Kvinnan blev rädd och gick ut i trädgården genom an dörr i sovrummet. Hon såg aldrig ifall någon befunnit sig i huset, men konstaterade att dörren varit olåst.

Skånskan, 23 maj 2008

4 reaktioner till “Varför jag inte vill bli nyhetsjournalist, en anledning:

  1. Nuvarande toppnyheter på http://www.st.nuFörsvunnen femåring hittadSÖRÅKER (ST) 2008-05-23 14:33En femårig pojke försvann i Söråker vid tvåtiden i eftermiddag.Han är nu återfunnen och hemma välbehållen.Pojken försvann vid Nya Söråkersvägen och flera polispatruller dirigerades till området för att inleda sökandet. En helikopter var på väg för att delta i sökandet men behövde inte köra ända fram eftersom pojken hittades.

  2. Ett annat exempel – från allehanda.se:ÖRNSKÖLDSVIK. En bil körde i diket vid Köpmanholmen i natt. När polisen för andra gången besökte platsen prasslade det i en buske. Där satt en kvinna med en vindunk. Detta inträffade enligt vakthavande befäl vid länspolisen strax efter klockan ett i natt.

Kommentera