Dom har rabarberrea på Coop och jag tänkte köpa en bunt för framtida bruk.
Nu är ju jag uppvuxen på landet med rabarber i trädgården och så vitt jag vet har vi aldrig köpt hem några stjälkar från affären för att göra paj, så min fråga är. Hur fryser man dom?
Äre bara att hacka upp dom och lägga i påsar eller måste man typ, eh vahettere, förvälla dom eller nåt först?

3 reaktioner till “Hur gör man?

  1. Jag vet inte om man eventuellt brukar sockra dem lite innan man fryser dem? Eller så är det när man fryser upp. Fan vet! Jag har aldrig köpt eller plockat rabarber eftersom jag har en mamma till sånt 🙂

  2. Bara att hacka och lägga dem i frysen för framtida bruk. De kommer att bli blötare än om de vore färska när du ska göra tex paj på dem, men lite extra Maizena på så blir det bra:-)//Husmorstanten i Lysekil

Kommentera