…så är blomman död nu.
Vi fick den i inflyttningspresent av Helena och Carolina, dom lovade att ringa och påminna en gång i veckan att den skulle vattnas, nu har det gått nio dagar, ingen har ringt och blomman är död.
Jag skämtade alltså inte när jag sa att jag var en blomstermördare, ni måste börja ta mig på ALLVAR god damn it!

Note to self: När folk börjar fråga vad vi önskar oss i inflyttningspresent, be dom köpa fett feta fetbladiga växter.

4 reaktioner till “Förresten…

  1. Mikael: hahahaaaaOrkideer kan till och med jag hålla liv i (jag har två som blommar så gott som jämt, resten av mina ”växter” är plast) de kan torka i ett par veckor, så dränker man dem över en natt o så håller man på så. Busenkelt.

  2. anna: Cannabis är lite lurigt att odla, även fast det är ett ogräs. Kräver mycket vatten och mycket ljus! Sen när den ska blomma så ska den ha 12h ljus och 12h mörker. Det är A och O! 😉 Så skäms inte för att du kan ta död på garderobsväxter.

Kommentera