Åt på restaurang i solnedgången för ett rep med tema ”havsutsikt”.
Det var gott. Vi satt ute och jag kliade mig i ögonen NOLL gånger. Rekord. Tack doktorn!
Fick tokspö i minigolf men jag är van, Tobe är bättre än mig på ALLT.

Vi handlade på Coop, ringde till taxen och frågade om dom ville ha något till sin lilla knarkarkvart där sjuktaxen ligger i köket med morfinväst och måste vara prick blickstilla. Kaffe ville dom ha så det fick dom och vi sågs en sväng vid bajssyrenen och Ogge kissade lite och såg glad ut fast han inte får hjula runt och jonglera som han brukar.
På måndag börjar dagmatteriet igen och jag ska åka tax(i) till jobbet och Oskar ska få vara inlåst i en liten bur och vila vila vila ända till 3 juni när Ondskan ska träffa Dr Dreamy igen och taxen blir frisk och sen kommer Dreamy bli taxens nya pappa och alla kommer leva lyckliga i alla dagar.

Sen gick vi hem och nu ska jag sova hej då

4 reaktioner till “Torsdag.

  1. Du, din nya allergimedicin…. Det är inte så att man blir lite flummig i huvudet av den…? 😉Pussa på Taxen och hälsa att han ska krya på sig!

Kommentera