I övermorgon ska jag göra årsförsta. Wiii!
Min fina fina lilla flong nya skärm ska på premiärtur och jag sitter här och funderar på om jag kommer i ff-overallen i år eller om den krympt under vintern.
Ser ni mig i fs-overall på fältet i helgen så vet ni att jag blivit litta tjuck sedan sist. (note to self: leta rätt på fs-overall och se till att den kommer med!)

Väl mött på Everöds DZ klockan 9 på lördag, ha alla papper och cert i ordning för jag är HL och kommer att vara på er som en galen hök. Och bestämma musiken i hangaren.
Hur mycket ska vi sätta på att det a) Kommer vara skitkallt istället för sommar och sol eftersom jag måste vara utomhus mellan 9-20
b) Kommer vara växlande väder, inte så dåligt att man kan ställa hoppningen men tillräckligt kass för att alla ska sitta i hangaren och dricka kaffe hela dan hela dan* c) Kommer galna danskar som inte kan flyga kalott och inte förstår vad jag säger.

*Endast roligt för Skånehoppare, ni andra behöver inte förstå.

3 reaktioner till “Ready set go!

  1. Min kära, vad bra vi ska vara på lördag! Manifestorn här… men du… det är faktiskt manifestorn som bestämmer musiken. Tss.. puss å ses imorgon!

  2. Det vore jävligt synd om den där nya fallskärmen inte fungerar nu när jag ska flytta till skåne. Se till att den gör det, annars jävlar! Jag vill komma till en städad lägenhet! 😛

Kommentera