6 reaktioner till “Jag vill att den här lille killen ska bo hos oss för alltid!

  1. Ondskan: Tiken kanske var trött!! Du måste lära dig att se möjligheterna och inte vara så anti… 😉

  2. Jag hade en kompis i Lund som hade en blandning mellan Schäfer och Basset. Den såg ut som en jätte jätte stor tax.

  3. jag kan inte sluta tycka att den ser ut som ett fotomontage! Men ett lyckat. Jag hoppas för mammans skull att det var hon som var störst, annars blir det svårt med jättevalpar i lilla taxmagen. Min mammas tax (som hon hade när hon var liten, inte den hon har nu) spände på grannens dalmatiner. Visa mig den tik som ligger och sover med hanhund i närheten då hon löper! De fixar det där med höjdskillnaden, det är inga problem.

  4. jag tränar både samba och capoeira i vår förening Estilo Faixa. Kolla in lite bilder och videos på http://www.estilofaixa.se. det är en härlig grupp med otroligt bra stämning och du är välkommen att följa med och kolla läget och prova om det kan vara nåt för dig. vilken typ av capoeira körde ni? hos oss kan du hoppa på när du vill, det är blandade nivåer i vår grupp men det är bara kul!

Kommentera