Ännu en dag inomhus medan solen gassar någonstans där utanför de slipdammade fönstrena. Men vi har fått massor gjort, kört släp och slängt, kört släp och hämtat, kånkat, burit och svettats. Lägenheten börjar anta form, det är bra. Vi har tex världens finaste fondtapet i sovrummet.

Hörde på nyhetrna att det skulle bli sämre väder nu. Jag är ledsen alla, men nu har ni fått ert för ett tag, kan inte jag få lite regn nu? Annars kommer jag snart sitta här och sticka grillpinnar i ögonen bara för att kliandet ska försvinna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s