Min underbara vän Carolina vill ha mina läsares hjälp att hitta en ny bil. För första gången i sitt liv tänker hon betala mer än 300 kronor för ett vrålåk och har du tips på något som skulle passa denna spätta får du höra av dig!
Hon vill inte riskera att lägga hela månadspengen i någon bilförsäljares smutsiga nävar utan litar nu på att ni ska känna någon som vet något som… Ja ni fattar.

Sökes: Bil. Ej skrotbil. Mer bil än rost.
Pris: 10 000–20 000 kronor (vad hon fått dom pengarna ifrån vet jag inte eftersom hon jobbat som snorkelguide i Thailand hela vintern. Men det spelar ju egentligen ingen roll. Säger hon att hon har pengarna så har hon väl det).
Övriga önskemål: Den ska gå att växla till högre växlar än trean. Den ska gärna gå att låsa. Man ska inte behöva starta den med något annat än en nyckel. Det ska inte vara så rostigt golv att fötterna släper i asfalten och det ska vara mer värt att parkera den än att skrota den.

Hör av er till carolina_nilsson@yahoo.se med era tips!


OBS! Det är inte tjejen i texten som har ägt den här bilen.
Den är alldeles för fräsch för det.

2 reaktioner till “Undrens tid är ännu icke förbi

  1. Jag ska sälja min bil, men det är ju just för att jag inte tycker den är värd att köra ner till Malmö 😛

Kommentera