Mamma ringde.
”Gun har en amstaff som ska omplaceras. Sugen?”
Och ja! Gud vad jag är sugen!
Men då blir det noll tax och det är alldeles för lite. Och så kan jag inte hälsa på Jessica för hennes hundar gillar inte heller andra killar. Och det gör inte Petter och Marias heller.
Men skaffar jag en tik kan jag inte åka till mina föräldrar, för Zingo gillar inte andra bitchar.

Jag får väl ta och locka upp den här lilla gynnaren till lägenheten istället, så slipper jag massa trubbel.

Hej jag heter Pigge Piggelkott och jag bor på Mirijam och Tobes nya gård.

7 reaktioner till “Hundtrubbel

  1. ”Men man kan nästan alla säga att de är asociala djur.””… att tex. kela med dem eller klia dem bakom öronen är helt omöjligt.”Gu så kul!

  2. Ååååååååååååååh!!! En igelkott vill jag ha… Bara dom inte bits, som norrländska bävrar.

  3. åh det skär i hjärtat jag vill så överdirivet gärna ha en amstaff men inte nu… men när? man är väl inte redo att ha hund förrens man har en? de är först då man börjar anpassa sitt liv efter en annan individ men de e fan svårt asså 79% av mig vill ha hund (amstaff)NU och resterande del är förnuft som säger att det inte är läge ,lght sthlm och noll rutiner det är inte bra förutsättningar hur gör man????

Kommentera