När vi inte renoverar gör vi andra saker, tro det eller ej. På valborg var vi till exempel med Karim och Jenny i slottsparken och grillade. Vi åt tzay – vilket jag uppmanar alla att köpa. vegosar som köttlovers – och lite olika sallader och såg Jesus i en grillad aubergine.
Mycket trevlig trots oskånskt väder.
Sen gick vi hem till J & K och jag lyckades med konststycket att prata om mig själv och taxen hela vägen från biblioteket till Kristianstadgatan.

6 reaktioner till “Ett inlägg som inte avhandlar renovering

  1. tack för tipset! 1700 var ett bra pris, där jag gjorde vanlig permanent tog de 2600 för afro! ska ringa på måndag>!det är så lustigt för kalle tyckte vi var så lika varann i hår, utseende och klädstil och så hade vi tom gått på samma skola..:)

  2. du, jag måste fråga.. vart fixar du ditt hår? eller har du så lockigt? kan inte minnas du hade det ”förr i tiden” 😉 Jag har näligen försökt fixa superlockigt länge nu men det blir liksom inte bra.

Kommentera