Alltså, läggan kommer bli så fin!
Trots att vi slet ner fem lager tapet istället för att bara måla på den gamla (som jag ville, och som hade funkat) i två rum och köpte dyr spärrfärg så gnällde jag ingenting, bara sjöng med till radion och sandpapprade och slipade och drack kaffe ur min fina Rustatermos.
Och så var vi på Hornbach och jag passade på att köpa en provburk färg i kräkhärligt limegrönt som jag ska provmåla en bit köksvägg med imorgon. Alltså, det här är det näst bästa* som har hänt någonsin tror jag, en lägga som ingen annan kommer kunna ta ifrån oss! Det är ju the dream come true.
Stackars alla rika överklassbarn som aldrig kommer att få uppleva den här känslan eftersom dom alltid får en egen paradvåning i doppresent, där dom sedan sitter och håvar in sina stekta sparvar i munnen med silverskedar stora som spadar.

*Det bäst är ju att jag kom in på Skurup, blev det jag ville bli och dessutom började tjäna dollars så att drömmen om en egen lägga kunde bli verklighet.

2 reaktioner till “Jiho!

  1. Fem lager tapet kanske ger några extra kvadratcentimeter om inte annat 🙂 Det är ganska skojsigt att se vad det suttit på tapeter i gamla lägenheter faktiskt!

  2. Oooooh vad jag är glad på jeres vejne (Kan inte komma på vad det heter på svenska!!!) härligt med lite ”live” roomservice! Sen så sitter jag och fnissar lite åt att du inte alls är fördomsfull ;o)

Kommentera