Blev tutad på i korsningen nedanför gamla lägenheten idag och vem körde pickupen om inte Mitras! Hur sjukt var inte det? Dom hade varit på kalas på Österlen och var inne i stan för Mika och bäbisen skulle demonstrera. Själv har jag inte tid med sådant, jag har en nyköpt bostadsrätt att renovera.
Usch. Förlåt mormor.

2 reaktioner till “Förresten

  1. Hej hej! I mars flyttade jag och min pojkvän ut till vårt hus i Veberöd som vi nyligen köpt och nyligen blev vår lägenhet i Malmö såld. Mina föräldrar är på besök från Dalarna och för en stund sen tog mamma upp köpekontraktet som låg på bordet och läste att köparen hette Mirijam Geyerhofer, vilket fick mig att hajja till direkt. Jag gick på samma skola som dig i Malung, VDG, på gymnasiet. Jag vet inte om du minns mig, Linnéa Eriksson heter jag och gick handel, tog studenten 2000 men är född 80. Tror någon av mina kompisar gick i samma klass som dig, Catrin Bäck om jag minns rätt?För inte så länge sen så snubblade jag över din blogg på internet och kände igen ditt namn och kunde placera dig och nu dyker ditt namn upp igen, som köpare av lägenheten jag bott i de senaste åren. Eftersom jag visste du hade en blogg googlade jag dig och det var kul att se bilder på lägenheten..:)Väldigt lusigt och världen är löjligt liten. Besök gärna min blogg: http://www.lillafroken.blogspot.com där finns det en massa bilder, kanske kan du placera mig.Lycka till med renoveringen!MVH Linnéa

Kommentera