VARFÖR I HELVETE FÅR JAG INTE MESSENGER ATT FUNKA PÅ MIN DATOR?
Jag har ju laddat ner det både till jobbet och mina gamla datorer, så jag är ju inte dum i huvudet, för en gångs skull är det något annat som är fel.

9 reaktioner till “Rop på hjälp till exempelvis Moa, David, Mikael, Raven eller annat mac-proffs:

  1. Kör Adium som sagt. Stäng tillfälligt av din brandvägg för att kolla om det är problemet. Du kan också logga in via http://www.meebo.com/ om det är kris.Kolla om GoogleTalk osv funkar via Adium. Det kan ju vara så enkelt att den MSN-server du försker ansluta mot ligger nere tillfälligt.

  2. åh 🙁 Fan va störigt 🙁 Jag har faktiskt ingen aning, och jag tänker inte föreslå Microsoftlösningen, dvs starta om datorn.. Det har du säkert redan gjort iofs ändå. Det fungerar hos mig så det är inget allmänt problem heller.Du kan ju prova att starta om din trådlösa gateway, men jag tvivlar på att det kommer att bli någon skillnad.. hmm

  3. har du kollat så du inte har capslock intryckt när du skriver lösenordet? 😉 närå.. hehe.. kan det vara så att de spärrat det i brandväggen på jobbet så att du ska vara mer effektiv?

  4. Vaför sladd? Hoppas att du inte menar någon form av nätverkssladd, jag sitter ju trådlöst.Btw, jag kan inte logga in genom AdiumX heller…

  5. Det är ju intressant att du nämner mig i samma menings om ”mac-proffs” 🙂Fast det ser ut att vara så enkelt att själva Sladden inte är inkopplad 🙂

  6. OMFG! Du kan verkligen inte köra Microsoft messenger på en mac. Det är ungefär som att sätta en volvogrill på en ferrari! AdiumX är det som gäller, alternativt ska du göra som jag och dumpa msn helt och köra jabber/googletalk och använda iChat och typ älska livet. 🙂Vad det är för fel vet jag inte, men det är garanterat microsofts fel.

Kommentera