Jag vill gnugga mina ögonvitor med rotborstar, jag vill ta en flaskborste och raspa loss i bihålorna, jag vill överdosera på antihistamin så jag däckar och inte vaknar förrens första veckan i juni.
Grönt är INTE bara skönt.

4 reaktioner till “Huuuu!

  1. Det där verkar suga :/ Trist att inte kunna tycka om våren riktigt. Antar att jag får vara tacksam som slipper sånt där…

  2. Åh, jobbigt! Jag tycker så synd om alla rödögda stackare som går omkring och snörvlar den här tiden på året. Hoppas det går över fort.

  3. Jag trodde att det lutade åt en skön vår… men idag slog det till! Jävlar vad det klias, snörvlas och rinner. Jag nyser i kapp med mig själv och har torrlagt apoteket. Tack gode gud för Kestine 20 mg, stängda fönster och isglass (Isglass hjälper mot ALLT – speciellt en kliande gom)… Jävla helvetes pollen satan.

  4. Virre håller med dig.. Han ser ut som en eldsprutande drake med papperstussar i snoken och knallröda ögon…

Kommentera