Jag ska springa mitt livs första lopp om exakt 18 dagar. Tolv bloody kilometer. Och har ni märkt hur lite jag har bloggat om löpningen på sistone?
DET ÄR FÖR ATT JAG INTE LÖPER NÅ!
Herreminje, hur ska detta gå?

2 reaktioner till “Förslappad efter senaste sjukattacken och jag som hade kommit igång så bra med träningen innan

  1. Det är inga bekymmer, du kommer att fixa det. Det kan göra lite ont, men det sitter bara i skallen. Bestäm dig o ta det etapp för etapp så kommer det att gå kanon. Tänk inte 11 km kvar efter 1km…. tänk bara 3km kvar till nästa etapp(eller vad det nu kan vara mellan drickapauserna). När du väl sprungit 6,1km, ja då har du ju inte gjort det i onödan, bara att bita ihop o lösa resten. Det sitter bara i skallen, det har jag bevis för. Kan man soringa Lidingöloppet på 30km otränad så ska väl för fasen du som ändå sprungit en del innan lösa det. Bestäm dig bara! Kramen

  2. För att vara helt ärlig tror jag att det kommer att gå åt helvete totalt.. Vet inte om det är möjligt att bara prata och lyssna på och med dig om jag flyttar till skåne? Ställer du upp?Internetgateway baby, trådlös internetgateway!

Kommentera