…vilket bredband ska jag ha?
Jag vill ha ett fett snabbt inklusive telefon med någon form av gratis samtal-deal i abbonemanget. Och om det går så vill jag också ha något roligt på köpet, typ en digitalkamera eller router.
Och så ska installationen helst gå snabbare än nio veckor, vilket det gjorde sist jag sålde både min och Tobes själ till bredbandsbolagsjävulen för 359 kronor i månaden.

7 reaktioner till “Ni som kan och vet allt…

  1. ondskan: hos mig var det faktiskt så att ett psykfall slet sönder kabeln så vi var utan tv över jul och nyår.. efter det så har det alltid varit dålig bild på det analoga utbudet vilket skulle innebära att internet inte skulle fungera särskilt mycket.

  2. Jag håller även med ondskan, comhem är Satan, även om de kan vara smidiga så länge du inte har några socialfall till grannar som förstör centralantennen titt som tätt som vissa andra hade…

  3. AKTA DIG FÖR COMHEM. Jag hatar hatar hatar dem, de höll på att göra mig vansinnig i julas. De har faktiskt världens absolut sämsta och otrevligaste kundservice och support. Intygas från flera håll. AKTA AKTA. Bredbandsbolaget har jag nu, har iofs inte ens behövt ngn support, så jag kan inte uttala mig om dem. Men comhem är sämst, fullkomligt värdelösa.

  4. Om du bor i ett combort-hus vill du nog ha combort. De levererar snabbt, har tripple play (bredband, telefon och tv) och bjuder på alla modem och sånt om du tecknar dig för ett år. Jag tror inte du får någon kamera, fast å andra sidan så har du ju redan en _bra_ kamera och hur sannolikt är det att en gratiskamera är användbar?

Kommentera