Lina kommenterade silvertaxarna med att jag visst hade börjat shoppa igen. Och det har jag ju så klart eftersom köpstoppet är slut.
Men vet ni vad? Det är jobbigt att gå i affärer. Häromdagen var jag ledig från lunch och framåt eftersom jag skulle till Landskrona på ett jobb på kvällen. Då passade jag på att gå lite på stan och glo, mest för att det är roligare att gå i inredningsaffärer nu när man kanske snart har något att inreda.
Och de affärerna gick bra, men när jag skulle gå en tur genom Triangeln för att komma till Lagerhaus så blev jag helt svettig. Allt folk, barnen som slogs och skrek, alla jobbiga småbrudar, RYS!
Plötsligt förstod jag vad mamma har snackat om när hon säger att hon inte tycker om att trängas i affärer.

Men nu har jag iallafall shoppat, som sagt. Sex stycken glas på Søstrene Grene (tre med ugglor, tre med dinosaurier på) som kostade 5.58 styck och så fyra silvertaxar för en femma styck på Öppna hjärtat second hand på Friisgatan.
Strax över fyrtio spänn alltså, och idag är det den åttonde, så jag kan inte direkt påstå att det är någon storkonsumtion vi pratar om.

Kommentera