Lya nummer 1: Fint golv (lite för ljust i köket kanske) i alla rum. Snygga väggar i alla rum, speciellt i vardagsrummet som hade någon slags pressad cremefärgard medaljongtapet. Liten söt inglasad balkong mot jättefin gård och ett ok – fast ganska litet – badrum.
Gulligt 50-talskök. Ett ställe man hade kunnat flytta in i utan att lyfta minsta renoveringsfinger. Min favorit.

Lya nummer två: Genomgående ljusa laminatgolv = kräks från min sida. Kanon 50-talsfunkiskök med cool svart ”pluppip” plastmatta och fondvägg med grå/svart/vit tapet med höghus på.
Större inglasad balkong, tyvärr ut mot gatan. Jättefint badrum, fast jag vill ha badkar så det blev ett litet minus där… Tobes favorit.

Lya nummer tre: Den jag var orolig över att jag skulle köpa direkt på visningen. Såg superfin ut på nätet (såklart) men var liten, unken och dessutom luktade det svettig suralkis i hela trappuppgången.

4 reaktioner till “Så här var dom, söndagslyorna:

  1. Men skit i hur väggarna ser ut, sånt där är lätt att fixa till i efterhand o du har ju en så händig man:) kök, badrum o helheten är viktig plus att det ska kännas rätt och att ni vill bo där:D

  2. Kollade du efter muslimska namn i trappuppgången? Det måste man, för det är skitjobbigt när de halalslaktar djur på nätterna! 😛

Kommentera