Lya nummer fyra: Hade det inte varit för att jag har växt till mig lite på sistone så hade jag i detta nu skrivit kontrakt med säljaren.
Men jag förstår ju att man måste vänta lite. Ja, och så klart fundera över om det är värt att köpa ett renoveringsobjekt som Tobe inte kommer att ha tid att hjälpa till med.
53 kvadrat + stor inglasad balkong på fjärde våningen av fyra möjliga.
Stavparkett och vanlig parkett (vanlig parkett?), genomgående med fem inbyggda garderober i hallen och två i sovrummet. Dubbla glasdörrar in till vardagsrummet från hallen.
Funkiskök med plats för fyra pers om man är normalsmal och vänskaplig + bastu i källaren och jättefin gård med blommor och träd och stor gräsmatta. Magkänslan är god trots insikten om att det är målarbrallorna på i ett par månader som gäller vid ett köp.

Minus: Allt som har med väggarna att göra. Så himla fult nu men åh min jävel vad fint det skulle kunna bli.

//Säger hon som byggde om ett förråd i sina föräldrars lada och bara ”jag ska bo här istället för inne i huset nu” när hon var liten.

Lya nummer fem: Mittemot nummer fyra i samma trapphus men 250 000 kronor dyrare och inte ens snyggt renoverad så det hade blivit till att göra om allt ändå.

2 reaktioner till “Kollade på två till:

  1. Du kanske lurar andra, men inte mig. Vart är lya nummer 4? Försöker du undanhålla information? Vet du hur arg jag blir om du kommer nästa vecka och säger att du köpt lya 4 och jag inte fått något att säga till om?Försöker du bara lite som lucas arts som gick från Larry 3 till Larry 5 och kallar lya 4 för ”the lost apartment”? Jag accepterar det helt enkelt inte. Jag gör det inte! Jag protesterar och skriker!

Kommentera