Jag tycker att det låter konstigt att man ska kunna köra ett varv runt jorden ”med samma höga prestanda från första till sista kilometern”.
Då kan man ju sälja dom för samma pris när man åkt klart? Eller?

5 reaktioner till “Michelinreklamen

  1. När jag var liten fanns det en Fantareklam (bara på bild alltså, inte någon film) där en massa spännande färgglada människor, karneval, cirkus, strömmade ut ur fantaflaskan när man öppnade den. (”Fanta. Så festligt och kul.”) Jag trodde väl inte bokstavligen att det skulle komma folk ur min läskflaska, men jag vet att jag på allvar trodde att det skulle bli extra festligt och kul när jag drack en Fanta. Det var en grym besvikelse. Det var ju en läsk vilken som. Lite mer orange än Zingo bara.

  2. Ha ha, ja det var ju ngt att fundera på! Jag har tyvärr fått byta URL på min blogg men finns på sandrasthoughts.blogspot.com

  3. Den där reklamen måste ha rubbat din världsbild helt :/ Jag vet hur dt känns, det händer mig hela tiden!

  4. Men nää, då är de ju begagnade! *slå ut med armarna* 😉Jag har väntat på ett inlägg från dig hela dagen.. Jag har ont i hövve 🙁

Kommentera