Morgonens goda nyhet: Carolina slutar fjanta runt i världen och kommer hem till Sverige på torsdag.

Morgonens dåliga nyhet: Mina föräldrars hus höll på att brinna ner i morse. Brandmännen fick slå sig in genom källardörren och en rökdykare fick leta reda på Zingo som gömt sig högst upp, längst in under Oskars säng och bara låg och gnydde.

6 reaktioner till “Vill du ha dom goda eller dom dåliga nyheterna först? Vi tar dom goda.

  1. Var det en oljepanna eller liknande som pajat? Rökskador är inte roliga.. tur det gick bra för familjen, men ändå så är materiella skador inte kul.Tacka vet vi 70-80tals-hus som är byggda då betong var billigt!

    Gilla

  2. Ja det gick bra, men hade det inte varit betongtak i källaren så hade det blivit en ordentlig påskbrasa.Vet inte hur huset ser ut, dom har satt in fläktar nu men det luktar apa i hela huset enligt bror nummer 1. Bror nummer 2 var på LAN så hur det än hade gått så hade mamma iallafall haft sin minsta unge och datorn kvar när hon kom hem från sin påskresa till Berlin.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s