2,4 miljoner svenskar röstade i melodifestivalfinalen vilket gav radiohjälpen 4,5 miljoner.
Det är så klart jättebra men man behöver inte vara något mattesnille för att inse hur få som ringde det dyra röstnumret.

5 reaktioner till “Förbannade jävla snålsvennar!

  1. Om jag hade tittat så hade jag tyckt att samtliga bidrag sög, och därför kan man ju heller inte rösta. 🙂

  2. Av ren princisp skulle jag aldrig rösta i den tävlingen, men hade jag röstat så hade jag ringt det dyra numret. Att jag ens såg finalen berodde på att jag jobbade och inte kunde undgå det. På en redaktion full med tv-apparater är det svårt att komma undan. Nu så här i efterhand kan jag undra varför jag inte ringde enbart för att skänka pengar så hade det varit till någon nytta att kolla.

  3. Sorry. Men jag var på sextioårsparty och har ingen koll på vems eller vilket party dom hejar på den här helgen. Jag hoppas du håller dej på en level du kan stå ut med. Kram Morsan!

Kommentera