Alltså, hela mitt InDesign-dokument med klubbtidningen är borta. Borta! Och den ska tryckas på måndag! Det är 16 sidor näst intill färdigredigerat material!
Jag har lagt säkert 25 timmar på skiten och det ÄR BORTA!
Hur kan det vara det?
Hur???

Satans satan satan satan satan satan.
Och det värsta är att om jag inte hade varit så förbanat snål och bara köpt en jävla hårddisk så hade timemachine hämtat tillbaks det ur cyberrymden på ett litet kick och jag hade sluppit sitta här och slita mitt hår med tårar i ögonen!
Ja, nu vet ju jag vad jag har att göra i helgen.

En reaktion till “Panik!

  1. Om du får tid över kan du ju fundera på om mac verkligen är bättre än pc. Mina inDesignfiler har aldrig försvunnit…Kan man inte fetsöka på hela hårddisken?Till nästa gång kan du kanske köra en mini timemachine på vissa filer till ett usb-minne?

Kommentera