Min skärm har kommit fram till Elsinore nu, så mina kära vänner kan ta med den hem över Atlanten till helgen. Lite oroväckande är dock att Rådesjö skrev ”Ja den har kommit fram. Rosa och fin är den” på facebook. Jag har ju faktiskt beställt en röd-gul skärm.
För min del får den mer än gärna vara rosa, förutsatt att det är en pilot 132, men risken är att dom har skickat fel skärm och då blir jag ledsen.
Eller så har Rådesjö fått fel paket och då sitter det nog en stackars brud* någonstans på hoppfältet i Elsinore och undrar var i helvete hennes nya kalott har tagit vägen.

*Ja, eller kille då, fan vad politiskt korrekta ni ska vara jämt. Men det är faktiskt fler tjejer än killar som gillar rosa, så det så.

4 reaktioner till “Rosa?

  1. Jo, jag använde skärmdump mkt på min förra dator men på HP har jag inte klurat ut än vilka knappar mer än skärmdumpsknappen som ska hållas ner, för det stämmer inte det som står i instruktionenra:( Rosa skärm, nice:) Ja, visst suger köpstoppet, har fått handla denna veckan men på måndag är det slut igen! Kram

Kommentera