Jag ser verkligen fram emot den här hoppsommaren!
Förra året jobbade jag så mycket jag kunde vilket resulterade i att jag satt på KvP varannan helg och som alla vet så regnade resterande helger bort. Detta i kombination med sviter från förrförra årets dropzoneöverdos (obs! ej knark, bara för mycket av allt som hade med klubben att göra) samt brist på valda delar av egen utrustning (kalott och Cypres) gav mig en totalsumma av 13 hopp. Förstår ni?
Jag får inte ens behålla mitt C-cert inför -08 utan måste göra 30 (20?) hopp innan jag får ta på mig kameran igen. Sorg.
Nåväl, nu är det nytt år, nya mål och dessa lyder som följer:

  • Ta D-cert (≈150 hopp till alltså)
  • Börja filma tandem på riktigt
  • Göra en film till filmfestivalen 2009
  • Vara med på minst en uppvisning
  • Åka till Voss och leka med de duktiga tjejerna och killarna i juni

Har jag tur kanske det till och med gör mig till så mycket skydiver att jag får vara med på Davids lista över skydivebloggar.
Hoppas.

Vad har ni för hoppmål i sommar?

5 reaktioner till “När vi ändå är inne på det här med fallskärmar

  1. 1. Du får bli Stockholmare. ”Skydivebloggar” är egentligen ”SF-Skydivebloggar”2. Ska det bli en filmfestival så måste någon orga den. Snackade med Törna häromdagen och efter tio år så är han nöjd.

  2. Jag har en grym ide till filmfestivalen och om den blir av blir det battle mellan dig och mig 🙂

  3. Jag vill också lära mig det mycket för att kunna filma vänner som kommer och provar på, mycket roligare än att bara hoppa bredvid…

  4. But no, det är ju samma vecka som FF-lägret i Stockholm. Jag vill ju också åka till voss!Alla målen utom filma tandem tycker jag verkar super, filma tandem e tråkigt (är bara min uppfattning), men visst det ger ju pengar till övrig hoppning, det går ju inte att komma ifrån.

  5. Jag har bara 111 hopp kvar till D-cert o hade oxå hoppsvacka förra året, o sämre lär det bli i år med bara en Sabre2 hemma:/

Kommentera