3 reaktioner till “Jag har shoppat!

  1. Ohh en pilot o en cypress, shit vad nice:) gud, bubblar du av pengar;) Jag flyttar de första grejorna till huset dern 25 april:) men tyvärr kan jag inte följa med er o åka skidor då:( Det är för mkt att fixa hemma med flytten o så i samma veva! Men tusen tack för erbjudandet o skulle jag helt plötsligt få uber mkt tid över den veckan så höra jag av mig:) Kram kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s