…”Hej, jag tänkte att vi kunde ses på kontoret vid nio imorgon och gå och äta frukost och diskutera din anställning”.

Alltså, låt oss hoppas att det betyder att min projektanställning fortare än kvickt kommer att övergå i en tillsvidareanställning. Om inte annat så för att jag har köpt fallskärmsutrustning för nästan tjugotusen spänn idag.

3 reaktioner till “En av cheferna ringde och sa…

  1. Du kanske skulle ha sparat ytterligare en månad så slapp du alla undantag. I augusti t.ex, då hade du kanske hunnit köpa alt du behöver för att klara dig en månad! ;)) Ja, det är nog så, jag kommer aldrig sluta.. 😀

  2. Nej, jag behåller min gamla rigg men köper nog en ny nästa säsong. Man får ju dela upp de vansinniga kostnaderna litegrann.Och om man läser kriterierna för mitt köpstopp så står det att jag fick köpa kalott, cypres och förnya, det ingick i min deal med mig själv!

  3. Det är ju verkligen det roligaste som finns i shoppingväg, fallskärmsprylar. Blev det ”ny” rigg också? Det bästa är ju att man faktiskt måste ha fallskärmsgrejerna för att överleva så det måste man ju verkligen köpa trots köpstopp.

Kommentera