Kommentaren: Sidarap Noj har lämnat en ny kommentar till ditt inlägg ”Skåne blir självständigt…”:
Ett självständigt skåne vore det bästa som finns. Någon borde verkligen frigöra oss från dem där 08:orna LAND:SKÅNE SPRÅK:SKÅNSKA FOTBOLLSLANDSLAG:DET BÄSTA I VÄRLDEN hejja Skåne buu för Sverige

Hm, tänkte jag, vände på namnet, googlade och ser att Jon Paradis är back i Nosaby IF. Man får ju hoppas att han kickar boll bättre än han skriver under pseudonym.

En reaktion till “När Jon försöker vara anonym genom att skriva sitt namn bak och fram

  1. HERREGUD det e jag som e JON PARADIS OCH SIDARAP NOJ OCH SKÅNSK REVULITON och jag älskar fotboll men jag är inte den backen du tror jag e, jag e bara 15 år väl 16 1 april och bor i HELSINGBORG OCH ÄLSKAR HIF inte i Nosaby if, men jag tycker han har ett väldigt fint namn.jag bor på larmvägen 28 b på fredriksdal och går på fredriksdalsskolan och bara så du ver jag ville itne vara anonym jag gilla bara att skriva mitt namn baklänges ibland.Fast att jag bara e 15 snart 16 så ÄLSKAR JAG SKÅNE mest av allt och vill inget hellre än att få självståndighet vill du ngt kan du ringa till min mobil om du itne tror mig:0709664625.tycker att det var oshysst av dig att skylla allt på den andra mannen som har sånt fint namn.

Kommentera