Fick en kommentar i dag: Läs denna sidan och säg vad du har för tankar om klädbytarkvällar!
Man slipper köpa, och kan byta till sig. (skulle du göra det?)
mvh pernila

Jag svarar: Absolut! Sign me up! Det är ju precis sådana här saker som jag vill ha mer av omkring mig! Jag försökte ju ordna en bytardag i början på månaden men det visade sig vara lite för dålig uppslutning så jag sköt på det.
Då tänkte jag att massor av mina vänner skulle komma hit med allt från kläder till skivor, böcker och gamla fruktskålar som inte används längre, och sedan ta lite vad man ville ha av de andras grejer.
Det hade väl varit himla kul!?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s