5 reaktioner till “Fy fasiken

  1. Han tror lite att det är regnkappan som GÖR att det regnar. Dock är han ännu surare om han kommer ut i regn utan regnkappa. En verklig vildmarkshund.

  2. I morse: Jag kommer in i hallen, taxen är själaglad och hoppar runt och sträcker på sig och knorrar och gäspar.Jag tar fram regnkappan. Taxen springer tillbaks till sängen. Efter lite om och men följer han med ut och sen började dragkampen. Jag försökte förklara att han måste följa med till kontoret och inte kan vara ensam hemma men han lyssnade inte utan såg sjukt ledsen ut och försökte vända tillbaka heeeela vägen till kontoret. Nu ligger han och sover på soffan och är sur på mig för att jag är så vansinnigt elak.

  3. By the way så har mythbusters bevisat att man blir blötare om man springer eller går snabbt när det regnar.. Eller om det var tvärtom..hmm.. 😐

Kommentera