Helena, Ullet, Jonna, Carolina, Petter, Jessica och Cilla. Bland andra.
Kom hit och hälsa på mig, jag hinner fan inte ta mig från stan!

6 reaktioner till “Vänner jag saknar:

  1. Kom DU hit och halsa pa istallet!!! JAG hinner fan i mej inte ta mej fran THAILAND! (he! he!)Jag sag mailet pa systers feja… Saknar dej!KramCarolinaPs. De dar bla gubbarna med manga tander dar det stod ”forsok a se sur ut” var roliga! Det gick inte att inte skratta. De liknar forresten mig lite med marshmallow-tanderna!

  2. Snyft… Vi måste fan kunna fixa en date av något slag snart! Jag har också SJUKT mycket att göra..Kommer ni upp till I-mötet…? Puss!

  3. Jag saknar åxå…du vet mitt dilemma, vet inte vem som har det värst, du eller jag 😉 MEN vi måste iaf ses snart och tillsammans komma fram till vart jag/vi ska åka!KRAM // u

  4. Inte för att jag borde lägga mig i, men saknar man någon och skyller på att man har tid så får man väl prioritera lite annorlunda?

Kommentera