Jag har fått ont i halsen och det är förmodligen rätt åt mig som inte kunde väntat tills jag blev helt frisk innan jag skulle på träningen igen.
Iallafall, jag efterlyser nu tips på saker som får halsont att försvinna. Allt från mormors gamla huskurer till det mest kemiska apoteket har att erbjuda. Allt utom te med honung, det kan jag och håller i allra högsta grad på med.

Tack på förhand från sjuklingen

7 reaktioner till “Kära ni, hjälp mig!

  1. Jag har tva… mamma tvingar mig alltid att gora det har… Den ovan med ingefara, fast aven med vitlok, honung och citron. Observera… skall inte kokas, for da forsvinner alla fina c-vitaminer. MEN men aven gurgla med saltvatten, den ar asacklig, men funkar faktiskt. Vi fick den till och med rekommenderad fran en doktor, har nagot med osmos att gora. Ta ett littet glas med ljummet vatten, hall i massor av salt och ror runt tills saltet ar upplost. Och nu… sveper du in det i munhalan, lutar huvudet bakat och gurglar for glatta livet. I nagon minut… Sedan ar det bara att spotta ut skiten och drick nagot gott..

  2. jag skulle säga molkosan, finns att köpa på hälsokostaffärer. Luktar pecka och smakar ännu värre, men är effektivt som satan!

  3. Madeleines tips, att koka ingefära i vatten, är helt perfekt! I med lite honung och en halv citron, så är det yummy.

  4. Halsont? Messjukdom. En annan har ju fått tillbaka magsjukan för andra gången denna veckan… 🙁Gick klättringen bra? Kuuuul, eller hur!! 😀

Kommentera