Nu är jag inte helt på metern bombsäker, men tre långa varv i Pilis + till Nobelvägen via Södervärn borde väl bli minst 10 kilometer, va va va?
Det gick i lugnt tempo och jag snöt upp ett paket näsdukar under vägen men hallå?!?
Jag sprang en mil. En mil. En hel jävla mil!!!
Att milen sedan tog 1 timme, 10 minuter och 56 sekunder är en annan femma, jag har ju dels sovit dåligt på sistone, ätit dåligt i dag och dessutom varit sjukt förkyld. Plus att jag har sprungit typ en endaste gång på hela vintern. På tre månader kommer dom här små taxbenen att göra underverk och ta sig alla 12 kilometer på kortare tid än så, det är då ett som är säkert.
Vill man se ännu mer positivt på saken så kan man ju säga att jag faktiskt klarade av att springa 71 minuter i sträck och det kunde man ju aldrig tro…

Jag säger då det, vilken superbrutta jag är! Eller hur?

Ps: Nämnde jag att jag sprungit en mil? Gratulationer tack!

5 reaktioner till “JAG HAR SPRUNGIT EN MIL!!!!

  1. Grattis.Du har nog ärvt morsans envishet. För jag hade inte pallat att springa.Kanske om det hände något farligt. Skulle det komma en björn skulle jag klart spela död istället för att springa.Ha ha:)

Kommentera